Nisam umela bez reči da prikažem fotografiju. Tako je nastalo moje fotopisanje. Ono predstavlja priču o svetu u kome smo odrasli, priču o prirodi i ljudima koje vidimo, a ne primećujemo ih.

Foto priče  su priče o ljudima koji nose pečat  jednog vremena na svoj način, bez pretvaranja, bez premišljanja, posvećeni sebi i okrenuti svojim običnoNEobičnim životima. Takođe, priče OKOnas opisuju lepa i interesantna mesta u našoj zemlji, koje smo nepravedno zanemarili.

Sav taj život  čine moje kratke priče, pesme i misli, koje  su proizvod svakodnevnog života i situacija koje svako od nas makar jednom doživi na određeni način. Uz njih sam pridodala i priče mojih prijatelja, onih koji nemaju svoj blog ili se ne bave aktivno pisanjem, a često me ostave bez teksta svojim poučnim pričama ili statusima na fb-u.

Galerija  je mesto i način da kroz samu fotografiju dočaram ono što sama vidim na drugim ljudima, u detaljima, prirodi.

Kreativni izlog je prostor za sve ljude koji imaju interesantan hobi, a u koji ulažu svu maštu, bezrezervno dajući sebe, dok je reklamni izlog rezervisan za one firme, čije sam proizvode fotografisala.

Fotopisija je mesto na kom odmaram misli i koje me nakon svih obaveza raduje. Svaka reč, svaka fotografija koju stvorim, sve je to život, kolaž dobrih i loših dana. Evo ih na jednom mestu. Dobro došli…

Suzana Bogdanović